Daisypath Wedding tickers

torsdag 19 augusti 2010

Bröllopsresa

Ni som ännu inte varit på bröllopsresa, vart planerar ni att åka? Och ni som redan varit, vart var ni? Jag tycker att det är lite klurigt att bestämma vart vi ska åka, vi har pratat en del om det här hemma och har nu landat i att det blir en kryssning till Karibien med Royal Carribean under sommaren-våren 2012. Allure of the Seas är världens största kryssningsfartyg och kommer att göra sin jungfrukryssning i november 2010. Kryssningen kombineras förmodligen med några extra dagar i Florida och kanske också en tur upp till New York eller Washington.


Allure of the Seas, hela 360 meter långt och har plats för 5 400 passagerare. Ombord finns 4 pooler, 10 bubbelpooler, vågmaskiner, ett flertal restauranger och butiker och ett eget Central Park

Bild: CruiseNow


Hur härligt ser inte det här ut? Ett av stoppen är Grand Cayman där man hittar denna strand, Seven Mile Beach.

Bild: Egyptsons Gallery








Lämna gärna en kommentar och skriv vart ni planerar att åka eller var ni varit? Det är alltid kul att läsa om andras resor.

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt! vår äldsta dotters gudfar jobbar som förste styrman på Allures systerfartyg Voyager! :)

    Vi tänker bege oss till kylan dock, Svalbard va de verkar! Vi e båda friluftsnördar å ser detta som de ultimata tillfället att fara dit :)

    SvaraRadera
  2. Fru E: Vilken upplevelse! Jag är dock inte en vintermänniska så jag vill till solen och värmen :)

    SvaraRadera