Daisypath Wedding tickers

söndag 22 augusti 2010

Såpbubblor istället för ris

Något som blivit vanligare nuförtiden är att gästerna blåser såpbubblor på brudparet istället för att kasta det traditionella bröllopsriset. Visst blir det fantastiska bilder med såpbubblorna?

En av anledningarna till att såpbubblorna blivit populärare kan vara den seglivade myten om att bröllopsriset sväller i fåglarnas magar. Det här är inte sant. Snarare är det så att det blir skräpigare utanför kyrkan och därför kan det vara så att kyrkan inte godkänner bröllopsris, hör efter med din kyrka!


En rädsla jag stött på när jag pratat med blivande brudpar om såpbubblor är att det ska ge fläckar på kläderna. Det är inte heller sant. Eller ja, om ni köper såpbubblor från en leksaksaffär finns det inga garantier. Om ni däremot köper från ex.Bröllopsbubblor eller myHeart finns det ingen risk att det blir fläckar.



Bröllopsbubblor finns i många former. Några exempel ser du här till vänster. Dekorera era bubblor med klisterlappar med ert monogram eller era namn eller knyt ett fint band i era färger runt flaskan/röret. Dela sedan ut dessa till gästerna när de kommer till kyrkan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar